Organisatie

Amargi is een initiatief van

Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst is mede-oprichter van de coöperatie Goede Gieren, die initiatief heeft genomen voor Amargi. Hij was wethouder in Amsterdam en columnist voor De Volkskrant. Hij werkt ook als publicist.

E-mail Pieter

Henny van der Most

Henny van der Most is een van de drijvende krachten achter De Pit van Moerwijk. Een buurtcentrum in eigen beheer. Ze was ook lang actief voor Delen achter de Duinen, een netwerk van armoedeorganisaties in Den Haag.

E-mail Henny

Naima Zoundri

Naima is de lokale coördinator voor Amargi Leeuwarden en Harlingen. Zij was eerder werkzaam als maatschappelijk werker bij Amaryllis.

Email Naima 

Wianka Bosch

Wianka is de projectleider in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Amargi is deze twee gemeenten is onder gebracht bij de welzijnsorganisatie KEaRN. Wianka is coördinator van het expertisecentrum vrijwillige inzet en mantelzorg.

Email Wianka

Monique Hoekstra

Monique is de coördinator in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Amargi is deze twee gemeenten is onder gebracht bij de welzijnsorganisatie KEaRN. Monique is daar consulent vrijwillige inzet binnen de vrijwilligerscentrale en maatjesproject de Opstap.

Email Monique

Partners

Amargi is begonnen in Den Haag, Hilversum en Leeuwarden. Inmiddels zijn we uitgebreid naar vele andere gemeenten en streven er naar om een landelijk netwerk te worden. We werken er samen met diverse partners.

Partners landelijk

Partners Den Haag

Partners Hilversum

Partners Friesland