Steun geven

Je kunt Amargi op verschillende manieren ondersteunen, namelijk als vrijwilliger, als partner, als online ambassadeur, financieel en met spullen.

We werken met een team van vrijwilligers in de wijk en zijn altijd op zoek naar talenten om dit team uit te breiden. Heb je interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan klik dan hier!

Daarnaast kan je Amargi steunen door online ambassadeur te worden. Online ambassadeurs helpen ons door de berichten die we online plaatsen te delen met hun vrienden. Op deze manier verspreiden we ons verhaal ook digitaal van mond-op-mond. Klik hier als je ambassadeur wilt worden!

Je kan Stichting Amargi ook altijd financieel ondersteunen, alle bijdragen zijn zeer welkom en versnellen onze impact! Klik op één van de symbolen hieronder of lees de berichten over onze activiteiten.

Vrijwilliger worden?

Een vrijwilliger steunt mensen om greep te krijgen op hun financiën. De vrijwilliger neemt de financiën niet over. De deelnemer blijft de baas over zijn eigen geld. Om de deelnemer goed te kunnen bijstaan neemt de vrijwilliger deel aan een training.

Training

De training bestaat uit een online training van het NIBUD en een off line training van 2 dagdelen. De vrijwilligers krijgen training in gesprekstechnieken, het opstellen van een budgetplan en informatie over de meest voorkomende oorzaken waarom het deelnemers niet lukt om zich te houden aan hun budgetplan en wat daaraan gedaan kan worden.

Begeleiding vrijwilligers


Vrijwilligers staan er niet alleen voor. Ze kunnen altijd een professional inschakelen als zij even geen oplossing weten voor de tegenslagen waarmee een deelnemer te maken krijgt.


Vrijwilliger worden?

Amargi is actief in Den Haag, Leeuwarden, Harlingen, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Wil je meer weten? Meld je dan hieronder aan.